Michael Jackson Romania

The meaning of life is contained in every single expression of life. It is present in the infinity of forms and phenomena that exist in all of creation.

Michael Jackson

stiri

 1. august

  1. ianuarie
  2. februarie
  3. martie
  4. iulie
  5. august
 2. 2008

  1. 2001
  2. 2002
  3. 2003
  4. 2004
  5. 2005
  6. 2006
  7. 2007
  8. 2008
  9. 2009
  10. 2010

Michael Jackson la 50 de ani

29 august 2008 01:53

Astazi se implinesc 50 de ani de cand s-a nascut omul care a schimbat semnificatia notiunii de artist.

Astazi intreaga lume il analizeaza; intreaga presa ii dedica macar un articol de cateva paragrafe sau un reportaj de cateva minute indiferent daca vorbesc despre inactivitatea sa artistica din ultimii ani, de esecurile personale sau financiare, de fanii sai, de scandalurile in care a fost implicat sau de revolutia artistica pe care a declansat-o.

Eu astazi n-am sa analizez absolut nici un aspect nedovedit legat de acest om. Astazi n-am sa ma gandesc la nici un scandal prin care a trecut, n-am sa incerc sa aflu de ce uneori ii place sa fie mai excentric si nici de ce n-a mai lansat nimic in ultimii ani... toate astea nu inseamna absolut nimic astazi. Astazi voi avea in suflet si minte doar lucrurile care inseamna cu adevarat ceva o data cu trecerea timpului. Astazi voi fi doar recunoscator pentru ceea ce a oferit lumii, pentru inestimabila mostenire pe care deja a reusit s-o transmita generatiilor urmatoare. Fara el, astazi muzica n-ar fi sunat la fel. Fara el, astazi n-as fi acelasi om.

Si pentru ca pana acum nu am putut ingloba in cuvinte toate sentimentele mele legate de acest om, astazi voi incerca mai mult... pentru ca astazi e o zi speciala pe care o singura data in viata o voi trai.

Ce inseamna pentru mine Michael Jackson?

Un magician cum lumea n-a mai vazut pana la el si probabil cum nu va mai vedea mult timp de acum incolo. O putere de neoprit care a reusit sa sparga barierele rasiale prin muzica, un artist care a sfidat legile fizicii prin miscarile sale si a uimit o intreaga lume cu vocea si spectacolele sale. Un revolutionar in tot ceea ce inseamna muzica. O legenda cu care am onoarea sa fiu contemporan. Un geniu care a reusit sa schimbe intreaga omenire prin talentul si valoarea sa. O aparitie care a atras intotdeauna prin mister si unicitate. Un filantrop cum putini exista in zilele noastre.

Indiferent ce va urma in cariera sau in viata sa, istoria va da uitarii tuturor scandalurilor, zvonurilor sau problemelor din viata sa si va pastra doar ceea ce conteaza: "valoarea"!

Asa ca astazi vreau sa ma bucur mai mult ca oricand de fenomenul si omul Michael Jackson. Vreau ca urarea mea de "La Multi Ani!" sa se alature milioanelor de urari de bine pe care fani, artisti, oameni de presa si admiratori i le vor transmite astazi.

La multi ani Michael Jackson!

mjr