Michael Jackson Romania

Now you can't stop me, even though you think that if you block me, you've done your thing and when you bury me underneath all your pain, I'm steady laughing while surfacing.

Michael Jackson

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. »
 5. din 4

stiri

 1. februarie

  1. ianuarie
  2. februarie
  3. martie
  4. aprilie
  5. mai
  6. iunie
  7. noiembrie
  8. decembrie
 2. 2007

  1. 2001
  2. 2002
  3. 2003
  4. 2004
  5. 2005
  6. 2006
  7. 2007
  8. 2008
  9. 2009
  10. 2010

Michael Jackson clarifica ultimele zvonuri

28 februarie 2007 19:14

Mai multe zvonuri neintemeiate in legatura cu Michael Jackson au fost facute publice prin intermediul mass-media, toate acestea fiind false.

Dl. Jackson nu intentioneaza sa intreprinda un turneu impreuna cu membrii familiei sale.

Dl. Jackson a avut mai multe propuneri; propuneri ce nu au fost solicitate, ci i-au fost prezentate, una din ele a fost aceea de a canta in Las Vegas. In prezent, Michael Jackson analizeaza si evalueaza fiecare propunere. Nu este de parere ca se afla sub vreo constrangere de a lua anumite decizii. De aceea, comunicatele conform carora "nu a reusit sa gaseasca in Las Vegas nici un Casino pentru show-ul sau, astfel fiind nevoit sa apeleze la ajutorul familiei" sunt complet false.

Dl. Jackson nu s-a mutat in Las Vegas pentru a cumpara un show. Se afla aici pentru ca ii place acest oras si pentru ca a gasit o locatie convenabila pentru a inregistra cu alti artisti, compozitori si producatori cu care colaboreaza in studioul de inregistrari.

Dl. Jackson nu intentioneaza sa isi faca aparitia sau sa cante la "American Idol".

Dl. Jackson nu a solicitat, nu a fost intrebat daca doreste si nici nu a incercat sa cumpere bilete la NBA All-Star Game, dupa cum s-a raportat de curand.

Dl. Jackson a fost invitat de cativa patroni ai echipelor NBA, cat si de catre jucatori, in vederea asistarii la meci in calitate de invitat al dansilor. Foarte raspanditele anunturi cum ca dl. Jackson ar fi vrut sa faca rost de bilete si ca cererea sa ar fi fost respinsa, sunt complet false.

Dl. Jackson nu a inchiriat niciodata o proprietate de la Michael Flatly in Irlanda. De aceea, declaratiile conform carora dansul ar fi fost "dat afara" de pe proprietatea detinuta de Flatly, sunt eronate si defaimatoare.

Dl. Jackson nu a inregistrat si nici nu a lansat de curand un single in colaborare cu Pras.

mjr / Raymone K. Bain