Michael Jackson Romania

There's a whole psychological reason for those cartoons about good versus evil. We have Superman and all those other hero people so that we can go out into life and try to be something.

Michael Jackson

stiri

 1. February

  1. January
  2. February
  3. March
 2. 2010

  1. 2001
  2. 2002
  3. 2003
  4. 2004
  5. 2005
  6. 2006
  7. 2007
  8. 2008
  9. 2009
  10. 2010

Doctorul lui Michael Jackson, pus sub acuzare pentru omor prin imprudenta

10 February 2010 02:29

Conrad Murray, doctorul personal al lui Michael Jackson, a fost pus sub acuzare pentru omor prin imprudenta. Murray a pledat nevinovat. Procurorii californieni l-au acuzat pe medicul Conrad Muray in baza raportului medicului legist. Acesta a aratat ca, la momentul decesului, Michael Jackson avea in sange urme ale mai multor medicamente foarte puternice.

Raportul intocmit de legist precizeaza ca anestezicul Propofol si sedativul Lorazepam au fost principalele medicamente a caror administrare a dus la moartea lui Michael Jackson. Doctorul Murray a recunoscut ca i-a administrat medicamentele lui Michael, cu cateva ore inainte de deces, pentru ca megastarul suferea de insomnii. Murray s-a declarat, insa, nevinovat de acuzatia care i-a fost adusa.

Tribunalul a stabilit o cautiune de 75.000 de dolari pentru Murray, pe care acesta a platit-o. Suma este de trei ori mai mare fata de cea stabilita in mod normal pentru cazurile de omor din imprudenta. Cu toate acestea, procuratura ceruse ca medicul sa plateasca o cautiune de 300.000 de dolari.

Murray a predat pasaportul autoritatilor americane si i s-a interzis sa paraseasca Statele Unite.

In timpul audierilor, in sala s-a aflat si familia megastarului: parintii Joe si Katherine Jackson, dar si fratii cantaretului, Jermaine, Tito, Jackie, Randy si LaToya. La final, tatal lui Michael s-a declarat foarte nemultumit: "Nu s-a facut dreptate! Pentru ca fiul meu a fost ucis!"

Potrivit site-ului TMZ, care citeaza un raport al Comisiei Medicilor din California depus ca proba la dosar, Murray ar fi actionat "cu nepasare, ignorandu-si pacientul", iar specialistii cer sa i se retraga licentei.

Urmeaza ca doctorul Murray sa participe la o audiere preliminara pe 5 aprilie, in urma careia un judecator va stabili daca este sau nu cazul sa aiba loc un proces. In cazul in care va fi judecat si gasit vinovat, Conrad Murray poate primi o pedeapsa maxima de patru ani de inchisoare.

mjr / mediafax / tmz / foxnews