Michael Jackson Romania

I am speechless about the idea of putting music fans in jail for downloading music. It is wrong to illegally download, but the answer cannot be jail. We should look to new technologies like Apple's new Music Store for solutions. It is the fans that drive the success of the music business.

Michael Jackson

 1. 1
 2. 2
 3. »
 4. din 2

stiri

 1. februarie

  1. ianuarie
  2. februarie
  3. martie
  4. iulie
  5. august
 2. 2008

  1. 2001
  2. 2002
  3. 2003
  4. 2004
  5. 2005
  6. 2006
  7. 2007
  8. 2008
  9. 2009
  10. 2010

Debbie Rowe: Am fost doar mama copiilor lui Michael Jackson

19 februarie 2008 00:53

Viata amoroasa a star-ului Michael Jackson nu se bucura de un palmares bogat in femei, insa una dintre cele care a simtit pe pielea ei ce inseamna sa convietuiesti cu un geniu, nu mai poate uita acea perioada. Este vorba de Debbie Rowe, fosta sotie a cantaretului si mama copiilor lui.

Asistenta medicala, ajunsa aproape de 50 de ani, Rowe nu-si aminteste cu foarte mare placere de prezenta lui Michael in viata ei, dar mai ales sufera din cauza faptului ca a fost indepartata de proprii copii.

"Sunt foarte posesiva si protectoare cand vine vorba de copii. Fericirea lor conteaza cel mai mult pentru mine pe aceasta lume. Ii iubesc mai mult decat mi-as fi imaginat vreodata ca am sa o fac", a declarat ea. Din pacate, Debbie a ajuns la aceasta concluzie cam tarziu, dupa ce a permis ca Prince Michael si Paris sa-i fie luati de Michael chiar din maternitate. "Sunt mandra ca am nascut doi copii frumosi", a mai spus ea.

Debbie Row, fiica adoptiva a unui cuplu din Malibu, a ajuns sa fie partenera lui Jackson, cu 11 ani in urma, cand relatia starului cu Lisa Marie Presley scartaia, iar dorinta acestuia de a deveni tata era foarte mare. In anii 90, Debbie l-a cunoscut pe Micahel la cabinetul dermatologului solistului, unde era si ea angajata. S-au imprietenit, el i-a dezvaluit ei dorinta de a avea copii, iar ea s-a oferit sa-i poarte in pantece. In 1996 a fost inseminata artificial, insa nu se stie clar inca daca Michael a fost donatorul sau un anonim. In noiembrie, acelasi an, cei doi s-au casatorit, ea fiind insarcinata in sase luni cu fiul lor.

Cand s-a nascut Prince Michael, bebelusul a stat cateva ore la incubator, dupa care a fost luat de tata si dus la resedinta sa, Neverland. "Niciodata nu l-am vazut pe Michael atat de fericit, ceea ce ma facea si pe mine sa ma simt extraordinar", a zis Rowe.

La scurt timp a fost conceputa si Paris, tot prin tehnici medicale. "Am fost inseminata artificial la Paris si de aceea i-am pus numele dupa capitala franceza. Michael a vrut sa-i punem numele Princess, insa mie mi s-a parut stupid", a explicat Debbie. Paris Katherine Jackson a avut aceeasi soarta dupa nastere ca si fratele ei: a fost luata din fasa de catre Michael si dusa la locuinta acestuia.

Dupa sarcina cu fetita, Debbie nu a mai putut face copii, ceea ce l-a dernajat foarte tare pe Michael. La sase luni de la aflarea vestii ca a devenit sterila, Debbie a divortat de starul american. A renuntat la custodia copiilor, in schimbul a 8,4 milioane de dolari. La inceput avea dreptul de a-si vizita copii la 45 de zile, dupa care a decis sa termine cu drepturile parentale definitiv. Cu toate astea, Rowe a tinut sa precizeze ca relatia dintre ea si fostul sot a ramas in termeni cordiali. "Michael si cu mine intotdeauna ne-am inteles bine. Unul din motivele pentru care am divortat a fost pentru ca imi doream viata mea de dinainte. Nu mai puteam sa fac fata presiunilor si gloriei din viata lui. El era geniul, celebrul, nu eu. I-am facut doi copii frumosi, dar nu eram in stare de nimic mai mult", a relatat femeia.

Pentru ca viata fara copii i se parea pustie, Debbie Row s-a hotarat sa-i recapete, astfel ca in 2006 s-a adresat tribunalului, in vederea recuperarii drepturilor de mama. Se pare ca s-a ajuns la o intelegere secreta intre parti.

Momentan viata lui Debbie se reduce la un iubit politist, pe care il cunoaste de 30 de ani si la animalele de care se ingrijeste in gradina propriei case, mai ales cai.

Foarte suparata pe reporterii de scandal ca au acuzat-o ca nu si-a dorit decat banii de la Michael, Rowe a avut ceva sa le transmita: "Eu nu pot fi cumparata. Nu vreau bani. Imi doresc doar sa fiu lasata in pace", a spus ea.

mjr / antena 3