Michael Jackson Romania

I spend a lot of time with my songs. I want to make them perfect... really good. Each time I write a song, I think to myself that this has to be a Top Ten record. I have more trouble with the lyrics than the music.

Michael Jackson

stiri

 1. februarie

  1. ianuarie
  2. februarie
  3. martie
 2. 2010

  1. 2001
  2. 2002
  3. 2003
  4. 2004
  5. 2005
  6. 2006
  7. 2007
  8. 2008
  9. 2009
  10. 2010

Copiii lui Michael Jackson au primit un premiu Grammy acordat postum tatalui lor

10 februarie 2010 01:13

Cei doi copii mai mari ai lui Michael Jackson, Prince Michael si Paris, au urcat pe scena la gala Grammy 2010 pentru a multumi in numele tatalui lor pentru premiul acordat postum acestuia pentru intreaga cariera.

Gala premiilor Grammy 2010 a cuprins si un moment artistic in memoria lui Michael Jackson, ce a inclus si un mini-film 3D creat de acesta pentru piesa "Earth Song". A fost pentru prima data cand filmul 3D, creat in iunie 2009 de Michael Jackson, a fost difuzat in versiune integrala. Atat piesa, cat si filmul, inspirate dintr-una dintre temele predilecte ale lui Michael Jackson - viitorul planetei - urmau sa alcatuiasca nucleul celor 50 de concerte pe care Michael trebuia sa le sustina la Londra, incepand din iulie 2009.

"Suntem mandri sa acceptam acest premiu in numele tatalui nostru, Michael Jackson", a declarat Prince Michael. "Mai intai, vrem sa-I multumim lui Dumnezeu, pentru ca a avut grija de noi in ultimele sapte luni, si bunicilor nostri, pentru sprijin. Dorim sa multumim si fanilor - tatal nostru v-a iubit atat de mult, pentru ca intotdeauna ati fost acolo pentru el", a mai spus acesta.

Prince si sora sa, Paris, au venit pe scena dupa ce Carrie Underwood, Usher, Smokey Robinson, Celine Dion si Jennifer Hudson au interpretat piesa "Earth Song", pe fundal fiind proiectat filmul 3D.

"Tata era intotdeauna preocupat de planeta si de umanitate. Prin munca sa sustinuta si prin dedicatia sa, el a ajutat multe cauze caritabile", a mai spui Prince, terminindu-si discursul spunand ca va continua sa raspandeasca mesajul de dragoste al tatalui sau: "In toate cantecele sale, mesajul era simplu - dragoste. Vom continua sa raspandim acest mesaj si sa ajutam lumea", a spus Prince Michael, vizibil emotionat. "Multumim. Te iubim, tati", a incheiat acesta.

Sora lui, Paris a facut un singur comentariu inainte de a iesi de pe scena: "Tati trebuia sa fie prezent aici si trebuia sa cante pentru ca nu a putut sa cante anul trecut", a spus aceasta. "Multumim. Te iubim, tati", a mai spus ea.

Cu o seara inainte, in timpul unei gale speciale organizate la Los Angeles, Michael Jackson a fost distins postum cu premiul Grammy pentru intreaga activitate, alaturi de alti sase muzicieni - cantaretul canadian Leonard Cohen, muzicianul Bobby Darin (postum), chitaristul David "Honeyboy" Edwards, trompetistul de muzica jazz Clark Terry, cantareata de muzica country Loretta Lynn si pianistul si compozitorul Andre Previn.

Familia Jackson nu a participat la ceremonia de premiere de sambata, desfasurata la Wilshire Ebell Theatre. In locul membrilor familiei, statueta a fost ridicata de fostul manager al starului pop, Frank DiLeo, care l-a descris pe artist ca fiind un om cu un simt al umorului iesit din comun, asa cum nu a mai intalnit.

mjr / mediafax / extra tv

galerii imagini